KAMASAKI RUBIN POLE BIČ
KAMASAKI RUBIN POLE BIČ


Poměr ceny / kvality
Poměr ceny / kvality

Váha, komfort
Váha, komfort

Popis produktu

Kamasaki Rubin pole bič

 

Ti, kdo znají a mají rádi produkty Energofish, jsou již zvyklí na to, že produkty série Rubin přicházejí ve výlohách rybářských obchodů v nápadné červené barvě, ale s ohledem na Kamasaki Rubin Pole je tento trend prolomen.

 

Jeho elegantní modrá barva, bílé nápisy a matný vzhled samotného prutu vynahradí všechno! Z hlediska jeho vlastností můžeme říci totéž jako v případě Kamasaki Pole, ale jelikož mluvíme o mnohem tenčím rybářském prutu, výsledkem jeho použití je přesnější lov. Průměry 4-5-6 metrových verzí jsou 18-20-23 mm!

 

Materiál je také IM6 carbon, který zachovává méně křehkou povahu prutu, ale díky jeho designu dokážeme mnohem lépe reagovat na záběry a lépe vést plovák! Jeho nosnost je téměř podobná jako u další zmiňované špicové hole. Estetická šroubovací koncovka uzavírá tělo prutu ve spodní části.

 

Vzhledem k trubicovému špicu je vhodný k pogumování, ale v tomto případě bychom si měli dokoupit další špic, který rozřízneme, jelikož původní má již z výroby namontovanou plastovou rychlosvorku. Na pogumování se doporučuje použít pevnou gumu kolem 1,4 mm při použití monofilových návazců ,12/0,16 mm! Doporučujeme podobné tloušťky šňůr bez pogumování, průměr 0,12-0,16 mm! S těmito vlasci dokážeme chytit i velké ryby.

 

Co se týče výběru plováků, měli bychom zvolit o něco větší plováky, abychom je mohli bezpečně vést i ve větru, nebo dokonce držet na požadovaném místě prut hlavně ve větru, jelikož čím menší je průměr pruta, tím méně se do něj dostane vítr a lov je ve výsledku jednodušší, takže chytneme více ryb.

 

  Stručně řečeno, můžete si koupit odolný, ale štíhlý moderní rybářský prut za velmi rozumnou cenu, Kamasaki Rubin Pole to ví! Díky karbonovému materiálu IM6 se výrazně snížila hmotnost rybářských prutů. Půvabnější pruty jsou pohodlnější a rychlejší, čímž zajišťují efektivnější používání. To vše při nedosahování pevnosti skleněných kompozitních prutů podobné kategorie. Zejména při delších bičích a bolognesových prutech je důležité, aby se dal pohodlně používat i při držení v ruce. Jednou z podmínek k tomu je správně navržená rukojeť. Zdrsněná, neklouzavá rukojeť poskytuje stabilní uchopení, čímž zaručuje jistý, rychlý a efektivní rybolov.


24. obyčajný Objevením uhlíkového materiálu IM6 se hmotnost rybářských prutů výrazně snížila. Ladnější pruty jsou pohodlnější a rychlejší, proto zaručují úspěšnější použávání. To všechno tak, že přitom nezůstávají za sílou kompozitních prutů ze skelných vláken podobné kategorie.
1. Zdrsnené Hlavně u špiček bolonských prutech je důležité, aby byly pohodlně použitelné i při držení v ruce, čeho hlavním předpokladem je vhodné vypracovaná rukojeť. Zdrsněná protismyková rukojeť zaručuje stabilní držení, čím zaručuje sebejistý, rychlý a účinný lov.

Kód zboží Doporučená maloobchodní cena Délka Vrhací zátěž Přepravní rozměry Váha
11060-400  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 579.00 CZK Nový 4 m5-20 g122 cm154 g
11060-500  659.00 CZK Nový 5 m5-20 g122 cm233 g
11060-600  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 769.00 CZK Nový 6 m5-20 g122 cm330 g


KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ VIKING
131.00 Kč
ENERGOTEAM RYBÁŘSKÝ BIČ BLADE
2 469.00 Kč
BENZAR RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER
2 849.00 Kč
KAMASAKI RYBÁŘSKÝ BIČ RIVER POLE
529.00 Kč
KAMASAKI DĚTSKÝ BIČ S ŽEBŘÍKOVÝM NÁVAZCEM
205.00 Kč
KAMASAKI POWER POLE BIČ
539.00 Kč
Žádné související články
No related videos